Winkelsterren van je buurt

Elke handelaar blinkt uit in zijn vak. Elke handelaar is een artiest. Die ware ondernemerszin verdient toch een ster?! In deze campagne roepen we op om samen met medehandelaars een actie in de kern te organiseren en zo te worden uitgeroepen tot dé winkelsterren van West-Vlaanderen. Voor deze wedstrijd kunnen handelaars gebruikmaken van één van de kant-en-klare formats of zelf een actie bedenken. Ze kunnen bovendien beroep doen op gratis coaching om de actie nog succesvoller te maken.

Vijf kant-en-klare formats of een eigen actie

Voor deze 'Winkelsterren'-actie kan je gebruik gemaakt  worden van één van de vijf kant-en-klare concepten voor een ludieke 'Winkelsterren-actie' in de handelskern. Je krijgt hierbij een praktisch draaiboek en toegang tot het nodige promotiemateriaal om de actie tot een succes te brengen.

Gratis coaching

Om de handelaarsactie nog succesvoller te maken, kan je je gratis laten begeleiden bij de uitwerking door de 'Ik koop lokaal'-coaches. Zij gaan samen samen met de handelsvereniging aan de slag om de actie nog beter, creatiever en gestroomlijnder te laten verlopen. 

Deelnamevoorwaarden voor handelsverenigingen

  • Verenig je met minstens drie handelaars voor de organisatie van een leuke kernversterkende actie
  • De deelnemende handelaars moeten deel uit maken van dezelfde handelskern
  • Actie enkel voor handelaars in West-Vlaanderen
  • Acties moeten plaatsvinden tussen maart 2023 en februari 2024
  • Finale op 27 maartMeer over de actie