West-Vlaamse handelaars overspoeld met hartverwarmende boodschappen

27 juni 2024

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’ riep KERNpunt klanten op om hun favoriete lokale handelaars complimentjes te geven. Hiermee maakten ze kans op een weekendje weg in West-Vlaanderen of een lokale aankoopbon. Duizenden boodschappen werden verzameld. 

Camille - Oostkamp

Geef je handelaar een compliment en win

Tussen 21 mei en 16 juni riep KERNpunt alle klanten op om een positieve boodschap na te laten voor hun favoriete lokale handelaar. “Met deze actie ondersteunen we de lokale economie en creëren we een band tussen klant en handelaar. Zo bevorderen we het gemeenschapsgevoel”, aldus Jean de Bethune, voorzitter KERNpunt. 

Hartverwarmende boodschappen voor lokale handelaars

Meer dan 730 lokale handelaars namen deel aan de actie. Samen ontvingen zij duizenden boodschappen van hun klanten. Soms ludiek, soms zeer persoonlijk en steeds positief. Laurinda Oliveira Ferreira van Fashion by Elle uit Izegem: “Wat een leuke actie, zowel voor de klanten als voor ons! Ik ervaarde dit als zeer positief en de reacties waren voor mij hartverwarmend, met momenten zelfs emotioneel.” 

Drie weekendjes in West-Vlaanderen en lokale geschenkbonnen

De meest originele boodschappen werden beloond met een prijs. Drie klanten wonnen een weekendje weg in West-Vlaanderen, geschonken door KERNpunt. De handelaars, die deze complimenten ontvingen, kregen een verrassing in de vorm van een afdruk van hun boodschap. Daarnaast gaven de deelnemende steden en gemeenten ook heel wat prijzen weg, zoals lokale geschenkbonnen.

De publiekswinnaars zijn terug te vinden op ikkooplokaal.be

 

Marjanne Destrooper - Textiel Destrooper